Anrede (Pflichtfeld):

Ihr Name (Vor –und Nachname):

Firma:

Land:

Mobile Number:

Ihre E-mail:

Ihre Nachricht an uns:

Gerne können Sie uns auch telefonisch oder per E-Mail erreichen!

TDK-Lambda News

DC-DC step-down buck omzetters met 1/16 brick formaat leveren 750 W en hebben een 24 V ingang

veröffentlicht : 14 Apr 2021

TDK Corporation (TSE 6762) introduceert de TDK-Lambda i7A serie 750 W niet-geïsoleerde buck DC-DC omzetters in een industriestandaard 1/16 brick formaat. De uitgangsspanning van deze step-down omzetters is instelbaar tussen 3,3 V en 18 V, met een maximale stroomsterkte van 45 A. De omzetters hebben een nominale ingangsspanning van 24 V.

Deze i7A uitvoeringen kunnen worden gebruikt om tegen veel lagere kosten dan met geïsoleerde DC-DC omzetters extra hoge-vermogen uitgangen te realiseren uit een 24 V DC-voeding. De compacte producten zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in robots, drones, medische, industriële, test- en meet- en draagbare batterijgevoede apparatuur.

Door rendementen tot 98,5% zijn interne warmteverliezen minimaal en kan de i7A werken bij omgevingstemperaturen tussen -40 °C to +125 °C, zelfs bij lage luchtstromen. Het ontwerp van de i7A voorziet in een lage uitgangsrimpel en uitstekende respons op dynamische belastingen. In vergelijking met discrete oplossingen zijn er minder externe componenten nodig, wat zich vertaalt in een lagere kostprijs en minder ruimtebeslag op de printplaat.

Er zijn drie uitvoeringen beschikbaar, die ieder slechts 34 mm breed en 36,8 mm lang zijn. Het 11,5 mm hoge open-frame model is het meest geschikt voor toepassingen die een zeer laag hoogteprofiel vereisen. De versie met een grondplaat voor conductiekoeling naar een koelplaat is 12,7 mm hoog. De uitvoeringen met geïntegreerd koellichaam voor convectiekoeling of geforceerde luchtkoeling zijn 24,9 mm hoog.

Standaard voorzieningen van de omzetters uit de i7A serie zijn regeling van de uitgangsspanning, positieve remote sense, remote on-off (positieve of negatieve logica) en bescherming tegen te lage ingangsspanning, te hoge stroomsterkte en te hoge temperatuur. Er zijn evaluatieborden beschikbaar.

Alle modellen zijn veiligheidsgecertificeerd volgens de IEC/UL/CSA/EN 62368-1 normen, met CE-markeringen voor de Laagspannings- en RoHS-richtlijnen.

PAGE TOP

PAGE TOP